Tag : humanitaren koncert

Во прв ред

Во сабота на 23-ти декември голем предновогодишен хуманитарен концерт во Прилеп

Muzika24
Како што пишува ИнфоКомпас – прилепски информативен портал, на 23-ти декември (сабота) Данче Оклеска која...
Културо

В четврток хуманитарен концерт во Македонска филхармонија

Filip
Оркестарот на Македонска филхармонија ќе одржи хуманитарен концерт на 22-ри октомври (четврток) со почеток во...
Во прв ред

“Teenage Riot” – концерт во хуманитарен поход

Muzika24
Со задоволство ве информираме дека група на ученици од Меѓународното училиште “НОВА” ќе организираат хуманитарен...