Tag : humanitarna akcija

Музика на кирилица

Парите од албумите кои ги носеа лично на врата ДНК ги донираа за Тино и Тео кои останаа без татко

muzika 24
Кога пред неполн месец Панчо и Андреј од ДНК, почнаа своите албуми да ги продаваат...