Tag : ice atanasovski

Музика на кирилица

Горка вистина на сопругата и братот на младиот саксафонист Атанасовски: Ице почина од системската корона во проклетијава!

Muzika24
“Мојот брат Ице Атанасовски, денес мора да го наречам покоен, а не морав. Немаше да...