Tag : ice bucket challenge

Музика на кирилица

Ексклузивно: Новинарката Парго се поттури со кофа со лед (Видео)

Muzika24
Новинарката Валентина Ѓоргиевска Парго е првата македонска новинарка која го прифати предизвикот на донирање преку...
Магазин

Се прашувате кој прв го започна поливањето со вода?! Еве ви го одговорот!

Muzika24
Последниот период актуелно е таканареченото поливање со вода (Ice bucket challenge). И додека светските познати...