Tag : idealen partner

Музика на кирилица

Елена призна: „Размислувам да посвојам дете доколку не најдам идеален партнер“ (Видео)

Filip
Македонската пејачка Елена Ристеска музичка кариера ја стави во мирување, а неодамна започна сопствен бизнис,...