Tag : igor minarkov

Имам нешто да те прашам

По “Лесен удар” Игор Минарков соло на македонската музичка сцена (Фото)

Muzika24
Младиот и згоден дечко Игор Минарков, за кој музичкиот портал Музика24 пишуваше во многу наврати...
Музика на кирилица

Наскоро – нов македонски хип-хоп видео спот на македонската музичка сцена (Фото)

Muzika24
Овој музички проект претставува прва соработка помеѓу BMA Brothers продукција и Игор Минарков, односно момчето...
Музика на кирилица

Дали е ова најзгодниот рапер во Македонија?! Погледнете!

Muzika24
Специјализираниот македонски музички портал Музика24 дојде до ексклузивна фотографија (селфи) која што досега никаде не...