Tag : igor mitrovic

Музика на кирилица

Погледнете: Макфестовската балада “За крај” си доби видео спот (Видео)

Muzika24
Игор Митровиќ  ја освои публиката на овогодинешниот “Макфест” со преубавата балада “За крај”, за која...
Имам нешто да те прашам

Конечно можеме да ја слушнеме “A meta” на Игор Митровиќ

Muzika24
Игор Митровиќ во последните неколку дена беше многу актуелен поради обелоденувањето на италијанската песна “A...
Имам нешто да те прашам

Игор Митровиќ: Домашното украсување ми е еден од омилените делови

Muzika24
Игор Митровиќ кој е добро познат на нашата јавност ни откри дека како мал нестрпливо...