Tag : ile petrevski

Имам нешто да те прашам

Иле Петровски: Не очекувам ништо од Дедо Мраз, затоа што е многу голем лажго

Muzika24
Иле Петровски во 2010-та година настапил на Охрид фест со “Каде си”. Понатаму следат: “Совршен...