Tag : ile spasev

Имам нешто да те прашам

Иле Спасов: Полициските часови ги искористив за правење добра и квалитетна музика (Фото+Видео)

Muzika24
Денес кога сите нестрпливо чекаме да се склопат стрелките на часовникот, на неколку часа пред...
Музика на кирилица

Иле Спасев ја претстави новата песна и видео спот (Видео)

Muzika24
Во соработка со Министерството за култура кој ја поддржува македонската музика, познатиот поп пејач Иле...