Tag : ilindensko praznuvanje

Музика на кирилица

Вечерва во населба Драчево концерт на фолк пејачот Миле Кузмановски

Muzika24
Во Паркот на бранителите во населбата Драчево, вечерва во 20:30 часот концерт ќе одржи Миле...