Tag : inauguracija

World Music

Светски познати музичари одбиваат да пејат на претседателската инаугурација на Доналд Трамп

Muzika24
Последниот изведувач, кој одби да пее на официјалната церемонија на инаугурацијата на новиот претседател на...