Tag : instagram story

Музика на кирилица

Антониа Гиговска ќе ја претставува Македонија на „Славјански базар“ (Фото)

Filip
Антониа Гиговска ќе ја претставува Македонија на познатиот интернационален музички фестивал „Славјански базар“ во Белорусија....
Балканленд

Рамовиќ не ја симнува насмевка од лицето додека регионот зборува за врската со Шерифовиќ

Muzika24
Откако во медиумите одекна како бомба веста за наводната врска меѓу пејачките Марија Шерифовиќ и...