Tag : instrumental bend

Во прв ред

Со концертот во Битола, Саша Ковачевиќ ја започна летната турнеја низ Македонија (Фото)

Muzika24
Како што веќе Ве информиравме предходно, започна летната турнеја и празникот на девојките Саша Ковачевиќ...