Tag : intenzivna nega

Музика на кирилица

Поранешниот тапанар на „Леб и сол“, Драгољуб Ѓуричиќ, е на интензивна нега поради коронавирусот

Muzika24
Познатиот српски и југословенски рок-музичар Драгољуб Ѓуричиќ е на интензивна нега во болницата „Драгиша Мишовиќ“...