Tag : internacionalen festival kotorart

Во прв ред

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и пијанистката Ема Попивода ќе настапат на интернационалниот фестивал „КоторАрт“ во Црна Гора (Фото)

Muzika24
Денес, 20-ти јули, македонскиот камерен оркестар „Профундис“ заедно со виртуозната пијанистка Ема Попивода како солист...