Tag : internacionalna vecer

Фестивали

Горан Шарац е новиот уметнички директор на интернационалната вечер на „Охрид фест“

Filip
По 20 години „македонска апстиненција“, композиторот Горан Шарац е повторно во земјата што ја љуби,...
24 Ексклузивно

Ексклузивно: Водител на интернационалната на “Охрид фест” – Зафир Хаџиманов

Muzika24
Пред само некој ден ви ја претставивме листата на изведувачи кои ќе настапат на фолк...