Tag : intervju

Балканленд

Сара Јо: „Сфатив дека морам да бидам и јасна и гласна не само во песните, туку и на социјалните мрежи“ (Видео)

muzika 24
Талентираната Сара Јовановиќ ја запознавме уште во 2012 година како една од натпреварувачките на музичката...
Музика на кирилица

Young Dadi: Во следните песни ќе ви кажам што ми се случува и ќе зборувам за менталното здравје (Видео)

Muzika24
Младата македонска ѕвезда Young Dadi, препознатлив по уникатниот стил го објави своето ново парче “Дваесет”,...
Магазин

Ацо Пејовиќ: Популарноста не ми значи кога го немам татко ми, би ја заменил сета слава за да можам да го вратам него (Видео)

Muzika24
Ако се земе предвид колку пати досега сме ги слушнале неговите тактови, со право можеме...
Имам нешто да те прашам

Ламбе Алабаковски: Мојот дом е тука, во Македонија (Видео)

Muzika24
Кој ќе претпоставеше дека нашиот соговорник, Ламбе Алабаковски, кој ексклузивно даде изјава за музичкиот портал...
Имам нешто да те прашам

Мирослав Илиќ: Мојот брод се приближува до последното пристаниште (Интервју)

Filip
Вчера вечер во Битола свој настап имаше легендарниот Славуј од Мрчајеваца, една од најголемите и...