Tag : irena ilievska

Имам нешто да те прашам

Ирена Илиевска: Во Новата година сакам најблиските да се до мене во сите убави мигови (Фото)

Muzika24
Таа е родена на 1-ри септември во Скопје. Вели дека одсекогаш го сакала театарот, глумата...