Tag : irena spasovska

Музика на кирилица

Фолк пејачката Ирена Спасовска порачува “Ти забранувам” (Аудио)

Muzika24
Изминатиот период фолк пејачката Ирена Спасовска ја промовираше својата најнова песна насловена “Ти забранувам”. Во меѓувреме...
Музика на кирилица

Ирена Спасовска и Цане Петров го промовираат албумот “Македонска етно музика 3”

Muzika24
Фолк пејачката Ирена Спасовска заедно со Цане Петров, идната недела ќе го промовираат заедничкиот проект,...