Tag : isar

Фестивали

Во исчекување на 35 јубилеј на “Макфест” Панајотов признава: Штип пари има – сместувачки капацитети нема (Фото)

Muzika24
Сведоци сме дека во изминатиот период поради коронавирусот многу културно-забавни манифестации, фестивали и веќе закажани...
Балканленд

Макфест 2013: Се е подготвено за стартувањето на 28-от “Макфест”

Muzika24
По прес-конференцијата и генералната проба, се е подготвено за стартување на 28-то издание на фестивалот...