Tag : italijanec

Во прв ред

Ерос Рамацоти магионичар за концертна елеганција: Прочистува емоции, како брисачи автомобилско стакло!

Muzika24
Ете, и тоа чудо се случи. Најславниот Италијанец по песна, Ерос Рамацоти синоќа, за прв...