Tag : ivan iscelitel

Магазин

Што Иван исцелител им предвидува на мк музички имиња за 2015

Muzika24
Како што пишува порталот Пулс24, познатиот македонски исцелител Иван кој потекнува од Куманово, неодамна даде...