Tag : ivan tasovac

Културо

Поради смртта на Тасовац се откажува гостување на Белградската филхармонија

Filip
Како што известуваат од Македонската филхармонија, гостувањето на Белградска филхармонија во Скопје, на 9-ти октомври...