Tag : ivona jovanovic

Музика на кирилица

Куманово доби нова химна (Видео)

Filip
Во организација на Фондацијата за култура и спорт, а под покровителство на Градоначалникот и Советот...
Музика на кирилица

Се снима нова химна за Куманово (Фото)

Filip
Изминатите три дена, на неколку значајни локации низ Куманово се снимаше видео записот за новата...
Музика на кирилица

Се расплака во влог, пејачката Ивона Јовановиќ искрено прозбори пред своите фанови (Видео)

Muzika24
Сите неа ја паметиме по учеството во многубројните македонски музички реални шоу-а, како и нејзиното...