Tag : izbor za pesna

Музика на кирилица

Македонија ниту следната 2024-та година нема да учествува на изборот за песна на Евровизија (Фото)

Muzika24
Европската радио-дуфузна унија (ЕБУ), го објави списокот со имињата на 37 земји-учеснички на „Евровизија 2024“,...