Tag : izrod

Премиера

„Мизар“ со „Изрод“ проговори за мрачните времиња за човештвото (Видео)

Filip
По летниот сингл „Вечна празнина“, Мизар го претставува „Изрод“. Нов сингл од претстојниот шести студиски...