Tag : jasmina dimitrovska

Имам нешто да те прашам

Јасмина Димитровска: Најважното и најскапоценото од се е одвоеното време и самата помисла некому нешто да подариме (Фото+Видео)

Muzika24
Веќе три децении музиката за неа претставува животна определба, двигател и насока. Во нејзината музичка...
Имам нешто да те прашам

Јасмина Димитровска: Кога имате поддршка и силно верувате во тоа дека ќе успеете, на крај секогаш успевате (Фото+Видео)

Muzika24
Родена битолчанка, која денес живее и работи во Скопје. Заврши соло-пеење и извесен период беше...