Tag : jasmina markovska

Имам нешто да те прашам

Концерт на “Банкрот Блуз Бенд” на овогодинешниот “Блуз и Соул Фестивал” (Фото)

Muzika24
Како и секоја година досега, така и оваа, месецот септември е резервиран за традиционалниот музички фестивал...