Tag : javen povik

Музика на кирилица

Објавени се јавни повици за финансиска поддршка на естрадните уметници и ивент индустријата

Filip
Владата денеска објави повеќе јавни повици за финансиска поддршка на компаниите и лицата погодени од...
Музика на кирилица

Објавен јавниот повик за финансиска поддршка на ивент индустријата

Filip
Владата на Република Македонија објавува повик за финансиска поддршка за индустријата и операторите за организација...
24 Ексклузивно

Добра вест за ивент индустријата: Аплицирањето за јавниот повик на Владата ќе започне во следните 20 дена

Filip
Владата на Република Македонија како дел 5-от пакет мерки за поддршка на економијата, најави мерка...