Tag : jazik

Музика на кирилица

Познатата македонска фолк пејачка Сузана Гавазова се пофали: Го научив шведскиот (Видео)

Muzika24
Македонската фолк пејачка Сузана Гавазова откако се омажи со Јасмин Курузовиќ се пресели на Скандинавскиот...