Tag : john ilija apelgren

Фестивали

“Скопско лето 2021”: Музичка прошетка со француски шансони со Џон Илија Апелгрен

Muzika24
Во рамки на 42-то издание на манифестацијата „Скопско лето“, на 24-ти јули во Куршумли Ан...
Имам нешто да те прашам

John Ilija Apelgren: Нема потреба од новогодишни ветувања кои нема да ги остварите (Фото+Видео)

Muzika24
John Ilija Apelgren веќе три децении е на музичката сцена и еден од ретките кој...