Tag : julija

24 Ексклузивно

Ексклузивно: Јулија на фолк фест Филиграни ќе пее за мајка Богородица

Muzika24
Специјализираниот македонски музички портал Музика24 ексклузивно дознава дека на престојното издание на фолк фестивалот “Филиграни”...