Tag : june

Во прв ред

“June” Ве кани на концертна промоција на новиот албум “Indian Summer”

Muzika24
Во понеделник 22-ри декември бендот “June” ќе одржи своја концертна промоција на вториот албум “Indian Summer” која ќе се...