Tag : Kabinet

Музика на кирилица

Пејачот Шпат Касапи стана советник на вицепремиерот Артан Груби

Filip
Aлбанскиот пејач Шпат Касапи од неодамна е советник во Кабинетот на првиот вицепремиер Артан Груби....