Tag : kada bubanj stane

Балканленд

Борис Лејнер, легендарниот тапанар, го посвети својот нов сингл на инструментот кој му го одбележа животот (Видео)

Muzika24
Легендарниот тапанар Борис Лејнер 50 години беше вљубен во тапаните, а последните години оваа љубов...