Tag : kalanda

Музика на кирилица

За Василица возобновени коледарски песни во Бигорскиот манастир (Видео)

Filip
Со благослов на владиката Партениј, „Чалгија Мерак“, во соработка со братството на Бигорскиот манастир, веќе...