Tag : kamenicko kulturno leto

Во прв ред

Македонска Каменица ќе гo слави Денот на рударите со Аца Лукас

Filip
Во склоп на Каменичко културно лето 2023, а по повод Денот на Општина Македонска Каменица...
Во прв ред

Каменичко културно лето од 26-ти до 28-ми август со најава на познати музички имиња (Видео)

Muzika24
И оваа година, како и изминатите, општина Македонска Каменица го организира Каменичкото културно лето кое...
Во прв ред

The Hounds, The Backdoor Band, Fusion… на Каменичко Културно Лето 2014

Muzika24
Покрај Жељко Јоксимовиќ, српскиот бенд МВП и босанскиот “X Factor” Маид Хечимовиќ, на годинашново шесто...
Во прв ред

Со концерт на Жељко Јоксимовиќ, Македонска Каменица ќе урива рекорди

Muzika24
Општина Македонска Каменица интензивно се подготвува за најголемата културна манифестација во Источна Македонија, “Каменичко Културно...
Во прв ред

Голем спектакуларен концерт на Каролина во Македонска Каменица

Muzika24
По многубројните културни настани кои се случија во Македонска Каменица во изминатиов период, Општина Македонска...