Tag : kameren gudacki orkestar

Во прв ред

Во средината на март концерт во Универзална на Влатко Стефановски

Muzika24
Концерт на најпознатиот македонски музичар Влатко Стефановски под наслов “Fire and ice”, со најуспешниот балкански...