Tag : kameren orkestar ajga

Во прв ред

Симон Трпчески со македонска премиера на оркестарска верзија на „Македонисимо”

Muzika24
По исклучително успешната светска оркестарска премиера на проектот „Македонисимо” минатата година во, веројатно најпрестижната концертна...