Tag : kameren orkestar bitila

Музика на кирилица

Вечер на незаборавните хитови од 80-тите и 90-тите со Камерен Оркестар на Битола (Фото)

Filip
Минатата вечер, присутните во Центарот на култура во Битола имаа шанса да патуваат назад во...