Tag : kameren orkestar

Културо

Камерниот оркестар „Профундис“ настапи на престижниот фестивал „Софиски музички недели“

Muzika24
Македонскиот камерен оркестар Профундис настапи на престижниот фестивал „Софиски музички недели“ (Sofia Music Weeks) во...
Културо

На 16-ти октомври прославениот Роман Симовиќ и камерниот оркестар „Профундис“ ќе настапат во Македонската филхармонија (Фото)

Muzika24
По спектакуларниот мултимедијален спектакл „Грув“ и интернационалните гостувања на „Раванелиус“, „Котор Арт“ и настапот во...
Културо

Концертен спектакл „Фузија“ со светски познатата виолинистка Ирина Муресану која ќе гостува во Скопје на 2 ноември

Muzika24
По успешната турнеја во Италија и спектакуларниот концерт на „Охридско Лето”, камерниот оркестар „Профундис“ со...
Културо

Вечерва јубилеен концерт на Камерниот оркестар „Скопски солисти“

Filip
Вечерва (9.11) ќе се одржи јубилејниот концерт на Камерниот оркестар „Скопски солисти“. Место на одржување...