Tag : kamerna sala

Балканленд

“Празнична рапсодија 3″ – Новогодишниот концерт на Пијано дуо Мимоза и Јована

Muzika24
Новогодишните концерти на пијанистките Мимоза Ќека и Јована Трајчева продолжуваат и оваа година со целовечерен...
Културо

Возбудливото “Ана Кап трио” во Камерната сала на Македонска филхармонија

Filip
Неконевенционалниот музички состав од Франција “Ана Кап трио” во сабота на 15-ти февруари со почеток...
Културо

“Midnight conversation”- најубавите џез композиции со Џон Илија Апелгрен и Гордан Спасовски

Muzika24
Извонредните уметници – џез-вокалистот Џон Илија Апелгрен и џез-пијанистот Гордан Спасовски, со здружени креативни сили...