Tag : kamperi

Балканленд

Градоначалникот Маријан Ристески заедно со камперите во паркот “Могила”

Muzika24
По одличната втора фестивалска вечер, пена парти и одличните ДЏ-и, утрово Градоначалникот на град Прилеп...