Tag : kantavtor

Балканленд

Нови Сад за својот морнар: Запалени свеќи за Балашевиќ, градското собрание во мрак (Фото)

Muzika24
Смртта на Балашевиќ го потресе неговото семејство, но и многу негови пријатели, колеги, познаници и...
Балканленд

Тага пред домот на Балашевиќ: Граѓаните палат свеќи во центарот на Нови Сад поради смртта на познатиот кантавтор (Фото)

Muzika24
Обожаватели, пријатели и соседи започнаа да се собираат пред куќата на Балашевиќ во Нови Сад....