Tag : karantin

Музика на кирилица

“Чукни во дрво” им стана химна на луѓето во изолација

Muzika24
Скоро два месеца нашата земја го живее карантинскиот живот, сите манифестации се замрзнати, културните објекти...
Музика на кирилица

Во домашни услови “Суперхикс” снимија нова песна и видеоспот посветени на карантинот (Видео)

Muzika24
Карантинот не ги обесхрабри членовите на “Суперхикс”, туку напротив, ги мотивираше во домашни услови да...