Tag : karolina

Музика на кирилица

Двата концерти на Каролина веќе распродадени уште првиот ден

Muzika24
Не помина многу време од информацијата дека нашата позната македонска поп пејачка или уште попозната...
Во прв ред

Голема прослава на Телеком со Каролина, Северина и Дејвид Моралес

Muzika24
Телекомуникацискиот оператор Телеком по повод воведувањето на новиот бренд ќе организира голем музички спектакл на...