Tag : kasno leto e vo skopje

Премиера

24 Промо: Зоран Рудан Цеки – “Касно лето е во Скопје” (Аудио)

Muzika24
По неколку годишна пауза, поп пејачот Зоран Рудан Цеки повторно се враќа на македонската музичка...