Tag : kasting talent sou

Музика на кирилица

Aнтониа Гиговска и Денис Димоски се победници на „Кастинг талент шоу“

Filip
Пинковата ѕвездичка Антониа Гиговска и Денис Димоски се победници на “Кастинг талент шоу”, кое во...