Tag : katedralna crkva sveta sofija

Фестивали

“Охридско лето” приредува велигденски концерт со ансамблот “Ноктурно”

Muzika24
Во рамките на дополнителната програма на “Охридско лето”, а по повод големиот христијански празник Велигден,...