Tag : kazuhiro kotetsu

Магазин

“Земјо Македонска” отпеана од јапонски оперски пејач (Видео)

Muzika24
Познатиот јапонски оперски пејач Казухиро Котецу веќе подолго време е актуелен во македонските медиуми со изведување...